Praktijk informatie

Fysiotherapie Loosdrecht - De Praktijk

De praktijk is gevestigd in een monumentale boerderij in Oud Loosdrecht en beschikt over twee ruime behandelkamers en een modern ingerichte revalidatie- en conditieruimte. In de praktijk zijn werkzaam Harald Erdmann en Pien Bour.
Om u snel te kunnen helpen indien u een fysieke klacht heeft streven wij ernaar om u binnen 24 uur te kunnen behandelen. We hebben korte lijnen met de behandelend artsen (huisarts, orthopeed, longarts, neuroloog of revalidatiearts).

Wij geloven dat de persoonlijke aandacht, de gemoedelijke sfeer binnen de praktijk en ervaring binnen het team u zullen helpen bij een goed en spoedig herstel.
Als u bij ons binnen komt bestaat de behandeling uit een inventarisatie van uw klachten, een op u afgestemd behandel- en oefenplan, tussenevaluatie en een afsluiting van uw behandeling.
Wij werken nauw samen met kinderoefentherapie in het naast ons gelegen pand. Fysiotherapie Loosdrecht heeft contracten met alle zorgverzekeraars.

Het Team

Harald Erdmann

Pien Bour

Tarieven

Wij hebben met alle zorgverzekeraars in Nederland een contract. Als u een aanvullend pakket heeft bij uw zorgverzekeraar dan wordt de behandeling gedekt door uw zorgverzekeraar. Bij chronische aandoeningen gelden andere voorwaarden

Soort Zitting Prijs
Intake en onderzoek na directe toegankelijkheid € 51,50
Intake en onderzoek na verwijzing € 51,50
Zitting algemene fysiotherapie € 37,-
Zitting algemene fysiotherapie aan huis € 54,-
Zitting psychosomatische fysiotherapie € 48,50
Zitting psychosomatische fysiotherapie aan huis € 58,50

Openingstijden

Dag Openingstijden
Maandag 08:00 - 18:00
Dinsdag 08:00 - 21:00
Woensdag 08:00 - 18:00
Donderdag 08:00 - 21:00
Vrijdag 08:00 - 18:00
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten